apríl 19, 2004

pararaparararam

mhm...
senokai kazka berasiau...negerai...cia toks negeras pozymis..nors gal is kitos puses paziurejus visai geras, nes tipo kaip ir neturi laiko prisest prie kompo, reiskias turi daug kitu darbu...o tas yra funn...ypac, jei tie 'darbai' yra labai linksmi ir t.t.
zodziu...labai daugkas ivyko nuo to laiko, kai neberasiau cia nieko.
susipazinau su dar daugiau zmoniu, dar daugiau juokiausi, verkiau, dainavau, grojau, fotografavau ir mirksejau savo akutem.
pagaliau prisiruosiau skaityt (ir pabaigt skaityt) Dzeko Keruako "Kelyje".. vis budavo daug nebaigtu skaityt knygu, ir neprisiruosdavau. bet dabar meciau visas jas i sali. ir pradejau megautis Keruako saldainiuku. ne knyga, o auksas...tikrai idomu...ypac praskaidrina vaziavimus namo autiku..tikrai idomu.
mhm...vakar labai linksmai apturejau proga stebeti, klausyti ir visai kitaip regeti MIDI rockoperos generaline repeticija. tikrai linksmas vaizdelis. bus gerai balandzio 23.
cia dar is tokiu naujienu, pradejau dar vienoje vietoje grojineti...nezinau tik kaip viska suspesiu, nes man su laiku tai jau labai linksma:))
mhm
vat...tokios tokeles.....labai kazkaip siandien keista diena...
keisti vaizdai pro langus
keistos zmoniu mimikos
keistos akys aplinkui
keistos Nikodemo rankos buvo smc
ir siaip
kazkas netaip yra
arba man kazkas nutiko, ir viska pradejau matyti kitu kampu, arba per nakti pasaulis pasikeite...o gal as?

P.s. paaiskejo bendrojo rastingumo egzaminu rezultatai, kuriuos laikiau taigi: MATIEKA - 81% ; LIETUVIU - 80%....ghmmm...zinoma galejau ir geriau, kaip matieke pasake...bet vis sistas...siandien dar klasioke tipo a la komplimenta/pagyrima numete, kad as saunuole: pradejau mokytis...
matot, nusprendziau, kad geriau veliau, nei niekada...taigi...:))

Posted by ingra at 19.04.04 20:58
Comments

man "kelyje" nepatiko nu bet nevisa ir skaichiaw ,shejp praverchiaw, taj sakai rokooperos repetycija patyko? o ish tn dalyvaujanchiu girdejiaw kad ten tik parkes buvo... nu o moxlinyke nebloga esi gal kap edvukas y moxlu daktares pretenduosi?!? :)

Posted by: adomas at 20.04.04 09:19

as tai dar neipusejau tos knygos, bet pradzia visai nieko...jei taip toliau tai faina...tikiuosi pabaigsiu skaityt. kas del rockoperos, tai ten prikolna buvo labai..prisizvengiau ir nuottaika pakele, gal del to ir patiko:)).
kas del mokslo...tai nevisai...nieko gero is manes, kaip pirmam semestre du neigiamus turejau...nieko, siam pasitaisysiu...bent jau stengiuosi.:)

Posted by: Ingra at 20.04.04 09:26