mars 13, 2004

;)Lenkija(;

jau nuo antradienio vakaro as cia:)
Veronikos brolio kambarys. saldainiai ZOZOLE ant stalo. nuotraukos su alpinistais ant zaliu sienu. juodas didziulis suo. rytinis pabeldimas i duris ir zodziai: 'Good Morning'. Pusryciai keistoje virtuveje su beskubanciu laikrodziu. rytinis vaziavimas iki Licejaus besidairant pro langa. workshopai. ekskursijos. pasivaiksciojimai. kava. vakareliai. pub'ai. pietus. sypsenos. bandymas suprasti svetima kalba be verteju. keistas jausmas, kai su nedaug esanciu zmoniu gali laisvai kalbeti lietuviskai ka tik nori, nes niekas nesupranta. nors ir visada kalbu ka noriu...tas jausmas kitoks. lucky strike cigaretes:) legalus snuffas. pigi zole (kurios neteko pirkti). laikas, kai net mastyti pradedi anglu kalba. vaiksciojimai po pirma karta matomas vietas. atvirutes. pasto zenklai. e-mailai. neveikiantis telefonas. komplimentai. muzika. akys. keistas suo. dar keistesni vengru rasteliai.
-----------------------------------------------------------------
pykciai su keletu lietuviu...taip, lenkai geriau:)
tiesiog tokiame projekte, kaip sis zmones pradedi pazinti geriau, nes su jais praleidi beveik visa diena. kartu darai daug dalyku. cia ir isryskeja neigiamos savybes ir idos. tada pradedi tai ignoruoti. as nekenciu egoizmo ir vaidmainiavimo. tiesiog nepernesu to.
-----------------------------------------------------------------
taigi. as Lenkijoj, tiksliau Gdynej. gyvenu seimoje, pas nuostabia mergina vardu Veronika. Susipazinau su ja dar Vilniuj, kai jie buvo pas mus. viskas nerealiai fainai. zmones. miestai. -- viskas.
nerealu....as pamisus del juros, traukiniu ir zvaigzdziu. Ir cia yra viskas.
siandien buvom Sopote.
susidraugavau su visais....prisirisau prie visu.
taigi....siaip cia tikrai labai linksma.
buvom vienam plote:)...apsirukiau...jau ko ko nesitikejau, tai pust lenkijoj. bet ka jau cia..buvo gerai:)) ir nuo tada as pradedu vis daugiau suprasti lenkiskai:). tarkim lenkai kalba kalba....tada as pasakau kaip as supratau, ka jie pasake. ir visada bunu teisi. kazkaip taip...idomiai...kaip sakant OPEN YOUR MINDS... _\|/_....nevermind.
tai vat....viskas nerealu....nemoku paaiskint viso to zodziais nes kazkaip....tiek daug ispudziu, emociju ir t.t.....viskas liejasi per krastus.
visi vakarai...visos dienos....zmones...viskas...och.....
rytoj paskutine diena cia...vaziuosim i Gdanska...
maciau ji pro langa...tikrai grazu..:)
rytoj paskutine naktis :(....paskutinis pasibuvimas su lenkais...
kai pagalvoju, kad viskas tuoj baigsis....ech....pasidaro labai liudna...nes...liudna ir tiek...sekmadieni bus daug asaru...jau zinau.
bus gaila viska palikti....as labai greit prisirisu prie zmoniu....
siandien vengrai isvare namo...del to pakvipo pabaigos kvapas....et...:|....galbut lapkriti, manes lauks vengrija:))) (YAHOO....tikiuosi vaziuosiu. bent jau vengrai tai pasake, kad tikisi mane ten pamatyti. taigi.) vengrai buvo tikrai keisti. penki vaikinai (tiesa vienas lyg ir is vokietijos...et...nelabai supratau). visas musu bendravimas su jais buvo gan keistas..kazkaip....net nezinau:)..ypac prajuokino, kad jie labai atsiprasineja, bent jau kai raso. jie parase labai keistus dalykus palinkejimu vietoje (mano uzrasafkej) pacituosiu keleta gabaliuku: " Sorry, that I didn't danced with you in the pub, I don't like dancing. I'm so sorry. Dave" :))kazkaip juokinga. kitas: "Just now. Just for you. Just from me. Mike" sitas tai toks mielas...zodziu funn:)...idomus zmogeliukai. ypac vienas, labai juokingas:).
*
turbut taip veikia jurinis klimatas labai lengvai pabundu ryte ir lengvai atsikeliu, nors nemiegu labai daug.
apskritai....
cia reikia pabuvoti, pabendrauti, pajusti, kad suprastum viska. isgirsti.
per sias dienas buvo ir dar bus tiek daug prisakyta...kad...turbut butu galima rasyti ir rasyti.
taigi baigsiu.

Posted by ingra at 13.03.04 00:36