janúar 26, 2004

penkt.sest.sekm.pirm

:))hahaha.
as jau sesiolikos...bet netame esme.
pradesiu nuo pradziu, bo senokai nieko doro neparasiau...ir nedoro:)
taigi...
penktadienis;)
smc parodos atidarymas.
buvo idomu:) paroda, kiek spejau apziuret patiko, nemokamas calsbergas irgi:)
poto uzejau i mokyklos DISCO. paklausius vienos avril ir rusisko popso dainos pasidare negera...ir sutikus spygli ir rummcia isejau:)
pas erlicka buvo visai smagu:) muzika grojo miela. kaikurios dainos primine filmus su Merlin Monroe:) alaus bokaliukas. ir as jau prie intro.
o cia kiek zmoniu....viduj pro langa matos daug...o dar lauke...pralaukiau pusvalandi..ir dar valanda laukti nebenorejau:), tad...susitikau taip atsitiktinai du zmogelius su pasiulymu "varom i vaulta"....hmm...keletas pamastymu apie tai, kaip man nepatinka techno..ir...."ai dzin...einam...cia salta":)
as jau vaulte.
viskas siektiek sukasi...siektiek nesuprantu nieko...hmm...zmones....bytas kala i klyna:))).....mmmm....techno gliucina....valanda stovejau ir bandziau "tusintis" o likusi laika prasedejau ant kedutes, netoli pakylos su didzejais. bet buvo gerai, kai kazkas panasejo i psychodelika:)....gliukai...daug gliuku...:)...bet gerai...as juk norejau, kad nuvaziuotu stogas:)...:))
stai....einame i autobusa....hm...05:42....kazkaip labai jau ilgai neatvaziuoja.
o atvaziavo. vaziuojam iki zalio tilto...visa laik zvengiau is panos, kuri vaulte pamete rankinuka, poto rado, nepajuto, kaip su galva trenkesi i siena ir isviso, ankstyva ryta dar vis buvo girta:)...jinai tik snekejo kaip jai plysta galva, ir kaip jinai nori i lovyte:)))
miela.
stotele..53 autikas kazkaip ilgokai neatvaziuoja...hrrr...pradedu pykti....
ir stai isnyra veidas:)...pazistmas:)...aurimelis:)))) is vieno ploto, kuriame teko miegoti ant kilimo. pakalbejom:) bande iklabet daryt rytini plota, neikalbejo:).poto siulesi pradeti mane mokyti matematikos uz alaus buteli:))))..hmmm...jam atvaziavo autikas. o man mikruske...nusibodo salti:).
visa drebanti grizau namo.
arbatele.
adjaliukas.
"truputi pamiegosiu"
hmmm...pabudau 12:04...pramiegojau visas fotografijas ir papildomas matematikas...atsiminiau, kad greenuose pirmoji medicinine paglba.
puiku, man to ir reikia.
namie uzsikrapsciau..nes labai jau uzsimiegojus buvau.
stai as greenuose...ooo...dar neprasidejo...gerai.
paskaita buvo visai idomi. bent jau man tai patiko:)...:)))
poto susitikau su antanuku:)
mielas vakaras...paskutinis vakaras, kai man 15...ech...
sekmadienis:)
ogogo...man jau SESIOLIKA
koks "garbingas" amzius...jauciuosi kaip 15likos:), bet netame esme:)...
tevai zadina sveikindami, telefonas pypsi taip, jog norisi ismesti pro langa. Tai diena, kai visi atleidzia nuoskaudas ir kitas blogybes, bei pasidaro labai jau malonus. zinoma jei atsimena.:)
mano auskariukui antakyje suejo 1neri metukai:)
ta proga nusprendziau prasidurti ausis.
susitikau su Joske:) gavau dovanele, kaiptik tokia, kokios norejau tris idomias nashyfkes, kurias pati jose ir dare.
stai...jau 14h:)...as jau pas sirguliuojancia kriste.
cik cik.ir jau ausyse yra skylutes. tik kotais kraujas labai bego.
likusi diena prabego ant kazkokios murines sieneles:)), minimoj bevalgant gimtadienio pyraga, kinu smuklej, autobuse, namuose, prie knygu, lovoj:).
labas rytas pirmadieni:))))
hm...mokykla...o taip gera buvo miegoti. kazkaip saldziai miegojau. gal delto, kad tai pirma naktis, kai man 16 metuku....hrrrr...neee....MAN PENKIOLIKA, netikekit gimimo liudijimu. :)) nenoriu but sesiolikos. nes penkiolikti mano gyvenimo metai buvo linksmiausi:)
na vat...pamokos...apsikabinimai, silti zodziai, dovanele:), atvirukai, daineles:))) ir pamokos tarp ju....
ir stai vel susitikau su antanuku:)...tiesiog mielas zmogelis rodos isdyges is nezinia kur i mano keista gyvenima:)
vaaa gavau tris kompaktus:) dabar kaiptik klausausi ispaniskojo Manu Chao:))) miela....vaa...glazu piesinuka padovanojo:)
:)kavute, mamos keptas obuoliu pyragas, arbatele, autobusas.;))
tiesa, as tikra kerepla:))) sakiau, kad pargriusiu ir pargriuvau:)...ir dar zmogui netoj stotelej pasakiau, kad jo stotele:)))) tai truputi va....vepla as:)))
;))))...

kaip miela...

Posted by ingra at 26.01.04 21:41
Comments

heh sesiolika... sveikinu ! ;) o del garbingo amziaus paklausiu tik tiek.. tai mes su savo 23 jau turbut "senyvo" amziaus? :D

Posted by: Lakunas at 27.01.04 09:14

del erlicko, tai ten kas antra savaite groja gera muzika:)pataikei kaip tik i ta, kai groja gera:)nu as tai kaip nuolatine erlicko kliente tai zinau:)
sveikinu su 16! :) nors ir paveluotai.

Posted by: BOMZe at 28.01.04 12:54

=)

Posted by: Simon Tonight at 29.01.04 21:04

Turiu jums profesinį klausimą: koks intervalas skamba gražiausiai tarp trimito ir fleitos? Ačiū, jei pasidalinsit patirtimi.

Posted by: M. at 06.02.04 18:18

mmm nera tokio, kuris skambetu graziausiai.
kartais ir besipjaunanti sekunda skamba idomiai graziai:) taigi...siaip bandyk tercijas, kvintas...:) matai...reikia groti...tik tada atrandi ta intervala.
bet siaip gerai kaip pvz.: tercija, tik trimitas, apatine nata turi grot...tarkime c - trimitas, E - fleita. zodziu...cia visas mokslas jau israstas apie susigrojimus ir t.t.:)
ech ta harmonija..:)

Posted by: Ingra at 28.06.04 13:53