janúar 10, 2004

blem...ot negaliu

siandiena siaip bent jau nuo ryto visai miela buvo:)...tokia niu nzn...zodziu
atsikeliau is ryto...:)...vos atsikeliau cia tiktu labiau.
pusryciai kotais labai skaniai pateko i mano skrandy. taip senokai kazkaip buvau valgiusi grikiu:) su visokiais pricindalais (svoguneliai, astrios morkytes, zirneliai, kazkokios is G raides salotos...Grilio rodos...nevermind, kurios siaip pomidoru padaza su agurkais primena, bet labai skanu ir dar kazkas zodziu l. skanus paskaninimai:)...mhm...tetis pasirode labai geras ir paveze mane iki RMTKRu, fotografijos. turejau but 9:00, o atejau 9:25. Vadovas ziauriai supyko, ten atskaite morala, o as tuo metu juokiausi, nes viskas taip juokingai skambejo. susiradau savo negatyvus...mmm...kaip gera spauzdint..dievinu ta procesa... atspausdinau.
bet kaip faina. Vadovas pagyre mano negatyvus ir nuotraukas:) kazkaip gerai. nes anksciau maziau geru darbu buvo. gyveni ir mokaisi:)mhm...pirmadieni tikriausiai reikes dideliu keleta pasidaryt......:) zodziu:)....:)
poto zygiavau i papildoma matieka, nes ne velnio nesuprantu trigonometriniu funkciju:) bet nieko...rodos po siandienos pratybu kaip ir suprantu:) man liko isspresti kazkur 30 (jei nedaugiau) uzdaviniu is uzdavinyno, ir jau busiu profe, pasiruosusi pirmadienio kontrui:)) funnn:)
po matiekos nusipirkau kavos skonio bombonkiu:))) labai grazi dezute...turbut ir saldainiai skanus...reiks kada atidaryt ir paragaut:)))
kelevau tada i tokia parduotuve:)))) atradau geltonus marskinukus ir sijona toki miela...dar bliuskute..:) zodziu rubai rubeliai:)
vaa...o kaip juokinga buvo vaziuoti su tokiom bobulytem namo. issisnekejo moteriskaites apie savo linksma 78niu metu gyvenima:) o visai faina. kad visos mociutes butu tokios prikolnos kaip tokia sedejus priesais mane;) miela:)
zodziu....
grizau namo.
vel maistas.
skaitom Literatura ir Menas. nes nusprendziau kad verta sita laikrasti skaityti...tai dabar ciuju kas savaite pirksiu:)
anyway.
galvojau i vakara kazkur keliauti...gal pasedet kazkur, gal i koki teatra ar dar kur...tik stai, kad emiau ir pasnaudziau truputeli.... o dabar jau kaip ir pervelu kazkur varyt...nes neapsimoka. is karto reiktu grizt...zodziu vakaras tai visai be rysio....nevermind....dar uzsimaniau kokio vynelio ar ko kompensuoti mano vakarui namie, tik stai..mano name parduotuve jau nebedirba...o suknista IKI toli, statoilas irgi....labai tingiu eit per salta sniega kazkur....beliko tirpus vitaminas C.....- NUOSTABU....
tevu nera namie...as namie...nera ka veikt...tiksliau tiek darbu, kad nezinia nuo kurio pradeti...tai gal geriau isvis nepradeti:)))

.....---->funn<----.....

Posted by ingra at 10.01.04 21:39
Comments

eeeee teatras yra GĖRIS :) tėvų nebuvimas kartais...
o dėl bobučių jos būna labai labai fainos :) kai kur toli su trulu važiuoji taip gera būna, kai jos plepa apie politiką, apie laikus prieš mus :)

Posted by: besar at 11.01.04 00:57

tu rmtkr'uose fotografija lankai? keik kainuoja? ka ten mokina?

p.s.
buvau ant rmtkr'u stogo vienakart. pro teleskopa ziurejom (tikybos mokytoja is musu sulios rmtkr'uose astronimijos bureli turi) i langus, i avarija, kuri prie musu akiu ivyko :)

Posted by: mentolis at 11.01.04 11:52

tu rmtkr'uose fotografija lankai? keik kainuoja? ka ten mokina?

p.s.
buvau ant rmtkr'u stogo vienakart. pro teleskopa ziurejom (tikybos mokytoja is musu sulios rmtkr'uose astronimijos bureli turi) i langus, i avarija, kuri prie musu akiu ivyko :)

Posted by: mentolis at 11.01.04 11:52

Ėhė, smagu gyvent.

Posted by: M. at 11.01.04 17:35