šimtas metų.. | 2

.. čia nebuvau :)

pribręsiu ir grįšiu!

vienas du | 2

3

naktinis diy | 1

ryt anksti į darbą, bet man rankdarbiai svarbiau. šį kartą, trabantas :)

trabant!

apie oldskūlą | 2

šiandien impulse mačiau dėdę su vansais. dėdei jau per keturiasdešimt, ar net visi penkiasdešimt. įdomu tik, ar vansus avi kaip stiliaus elementą ar tik kaip patogius kaliošiukus. kaip ten bebūtų - respektas.

dar mačiau pilietį su violetiniais puma treningais. pamenu visi tokius turėjo. matyt deficitinai buvo. kaip ten bebūtų - respektas ir jam.

oldskūlas.
nekitaip.

apie gyvenimą | 4

visai apmiro blogai, kurios prenumeruoju. išspjauna kokį postą ir vėl tyli. c'mon, parašykit ką nors! negi tai nebemadinga?

aš tai tingiu rašyt - ir nemoku - niekad žmoniškai ir nerašiau. greičiau bukmarkinaus. bet dabar yra kitų vietų užsibukmarkint.

šiaip ir nenoriu žmoniškai blogint. tam ir praktikos nėra - yra 3 metai gliukų. kolega sako, kad mano 3 metai telpa į 10 minučių. pats nenoriu patikrint, dar nepribrendau. bet pribręsiu ir perskaitysiu - žodis.

jei rašyt, tai tik apie gyvenimą. dabartiniai etatiniai blogintojai yra visiškai neskaitomi - statistikos, kitų blogų perkopijavimas, rašymas dėl rašymo. blogų skaitymas tampa blogų praskrolinimu.

šitas postas yra apie gyvenimą.

man sekasi gerai.

ačiū.

boombox