« February 2005 | Main | April 2005 »

March 25, 2005

savaitgalis

Artėjant šiam savaitgaliui pastebimas akyvaizdus visų sektų sektantų suaktyvėjimas...

Posted by gedas at 09:26 AM

March 07, 2005

batai

Vakar namie tvarkiau kamarą. Radau tam tikrą kiekį savo batų:
P1010002.JPG

Posted by gedas at 08:19 PM | Comments (1)

March 01, 2005

MEDUS

Truputi pabrauzinau per google:

Akių nuovargį gydo medus. Medaus lašinimas padeda pavargusioms akims ir gerina kraujotaką. Gydymo kursas trunka tris savaites. Ištirpinkite vieną dalelę gryno be priemaišų medaus trijose dalyse virinto vandens. Vanduo turi būti šaltas, nes medus karštame vandenyje prastai tirpsta. Lašinti reikia po du lašus į kiekvieną akį po du kart per dieną. Lašinimų skaičių kiekvieną dieną didinkite: savaitės pabaigoje lašinkite po 6-7 kartus per dieną. Kitą savaitę tirpalą darykite didesnės koncentracijos: vienai daliai medaus – dvi vandens. Lašinkite kasdien tokia pat tvarka. Trečios savaitės tirpalas gaminamas santykiu 1:1. Medaus tirpalas pasižymi baktericidinėmis savybėmis, todėl keletą minučių akis gali perštėti, bet tai greitai praeina.

Liaudies medicinos atstovai tvirtina, kad geriausiai su nemiga kovoja medus. Jeigu žmogui atsigulus sunku užmigti arba trumpam užmigęs jis vėl pabunda ir kiaurą naktį vartosi nuo šono ant šono, jis turi vartoti medų. Jeigu po kiekvienos vakarienės žmogus nepamirš sučiulpti po 1 valgomąjį šaukštą medaus, netrukus pajus, kad vakarais jį apima snaudulys, o atsigulęs nebesikamuos, bet kaipmat kietai užmigs.

Dar žinau receptą nuo peršalimo: karštas alus su medum. Alų pakaitinti (neužvirti), pridėti gausiai medaus. Teigiama, kad alkoholis padeda įsisavinti daugiau medaus lyginant su vartojamu grynu. Geriausiai tinka porteris, bet bandžiau ir su ekstra. Skanu ir sveika :) Taip pat girdėjau ir apie karštą vyną su medum.

Kas dar ką gudraus žinot parašykit.

Posted by gedas at 05:07 PM | Comments (1)

Dėsniai

Jau eilinį kartą pastebiu tokį labai paprastą bet puikiai veikiantį gyvenimo dėsnį:
kuo daugiau darbų padarai, tuo daugiau jų dar lieka padaryt.

Kai dirbi iki nukritimo tai visų darbų vistiek nepadarai, o kai sėdi bambą išvertęs tai lyg ir nėr ką daryt...

Va kaip būna.

Posted by gedas at 11:46 AM | Comments (0)