Main

juni 29, 2009

Я робот

Тысячи точек звёзд, я - небо у там точка ру
Я бы до них донёс запах травы поутру
Бросить все силы на свет, но даже моих мегагерц
Не хватит чтоб сделать свет для планет
Я - робот, и нет у меня сердца

Не дано мне об крыши разбиться весенним дождём
Не дано по асфальту разлиться лужами днём
Не дано мне ручьями стекать по весенней траве
Быть дождём только в мечтах мне, и нет у меня сердца

Просто включить весну. Текстура - мокрый асфальт
Небо на пять мегабайт и ветра побольше дать
Бросить все силы на дождь, но даже моих мегагерц
Не хватит чтоб сделать запах дождя
Я - робот, и нет у меня сердца

Не дано мне об крыши разбиться весенним дождём
Не дано по асфальту разлиться лужами днём
Не дано мне ручьями стекать по весенней траве
Быть дождём только в мечтах мне, и нет у меня сердца

Su garsu.

januari 24, 2009

tais 6-dienio rytais

Tame geriausiame Coffee Inn, kuriame vaišina už tai, kad esi pastovus [klientas]. Pirmas darbalaukis - XCode ir visos įmanomos reference bibliotekos, antras darbalaukis - Safari ir interneto malonumai. Trečiasis laukia savo panaudojimo.

januari 12, 2007

mano geresnė OS

Vat šičia yra minima kažkokia diskusija apie ateities OS, web'ą, usb raktus bei mobiliuosius telefonus.

Kam taip primityviai mąstyti?! Kokie dar gedžeitai? Kokie raktai ar telefonai? Ateis implantų amžius ir aš būsiu vienas iš pirmųjų, kuris turės visus reikiamus portus ir ryšių priemones tiesiogiai pajungtus prie savo smegenų. Techno-smegeninė - vat jums ateities OS su visa platforma. Ir nereikia čia jokių kvailų metaforų apie stalus, lėkštes ir jautienos kepsnius. Ir nereikia čia parintis dėl žmogiškumo praradimo. Bijai vilko - neik į mišką.

Nebebus jokių parkių dėl saugumo. Niekas nebe įsilaužinės į Jūsų "kompą" jums nežinant. Patys jausite kaip kažkas piktas jums kutena neuronus ir galiu derėtis, kad nieko dėl to nedarysite, nes jums tai patiks labiau už orgazmą.

Nebereikės jokių papildomų magnetolų. Prie vidinės ausies pajungtas iPod'as gros geriausios kokybės garsą. Mokesčiai už elektrą sumažės, nes nereikės pakrovinėti savo aparatūros. Pavalgai ekstra daržovių su mėsa - ir pasikrovei artimiausiai savaitei.

oktober 23, 2006

kriokoncertis

Pirmą kartą jaučiu fotoaparato ir diktofono trūkumą. Vos atsiradus pačiame centre kažkas pradėjo klykauti apie išlikimą (mol "i will survive"). Pasirodo vėl kažkokia proga rengiamas koncertas buvusioje savivaldybės aikštėje.

Gal ponas meras vėl pradėjo organizuoti tūsovkes miestiečiams, kad pašalintų tą rudeninę depresiją?

Bet kokiu atveju iš karto vedėjų balsuose girdisi tas šlykštus nuoširdumas, kuris dažnai mane verčia vemti... ghhrr...

oktober 18, 2006

wtf? Pt. I

Su tuščia galva šiandien pabudau. Visiškai apatiškas atsistojau iš lovos. Apsidairiau ir pamąsčiau, ką čia naudingo nuveikus... [flashback] Per kažkurias žinias išgirdau, kad visame mieste šildymo sezono metu per langus "išgaruoja" 6 limonai litų. Na, iš kambaryje esančios temperatūros drąsiai galėjau teigti, kad iš manęs jie tikrai bėga (amžinas lietuvių kompleksas - nepripažinti, kad pas juos kažkas yra blogai). [/flashback]. Nusipurčiau.

Vakar prisimenu, kad daug gėriau, po to skaičiau podleną komiksą, kaip viena panelė. Primečiau ar tai tik nebus vienas iš jos įkvėpimo šaltinių. Atvykus darban, pirma mintis - noriu binary finary. Po kelių minučių, klausiaus porą jų miksų, tačiau neradau to, kurio labiausiai norėjau. Pakeliui dar kažkoks pistukas sugebėjo nutraukti lopą nuo alkūnės, kuris bangomis nukenksmina visas blakes kelių metrų saugumu. Fuck, pagalvojau, dabar negalėsiu rėkti ant pensininkų ir reikės visą kelią sėdėti prie senatve dvokiančio valkatos. Išsijungiau telefoną, GPS'ą. Pasijutau beveik aklas, bet ko [post]žmogus nepadarysi dėl saugumo.

Savo asmens sargybinį palikau namie. Pažadėjau parnešti ko nors vakarop, o tai jau kelias savaites be jokių naujų žaisliukų. Bijau, kad neprasidėtų konvulsijos, o tai iš asmeninio sargybinio pataps asmeniniu žudiku. Po to atsiras visokių nereikalingų klausimų...