« april 2006 | Main | juni 2006 »

maj 27, 2006

Pabandom dar kartą...

City blend? Taip ačiū. Ir vis dėl to kažkas stebūklingo yra ambient stiliaus muzikoje... Experiments on live electricity...

mmmrrrrrhhhh.....

maj 25, 2006

Džiaugiuosi

Taip, džiaugiuosi savo nauju homepage. Be galo. Po ilgo laiko pagaliau vėl tokį turiu. Tikiuosi po kurio laiko galėsiu paspausti F11 browseryje ir šitas reikalas pakeis mano nykų background'ą.

Gal bent jau šitas dalykas įtikins mane, kad RSS yra geras dalykas ir juo reikia džiaugtis, nes visokie blankūs feed-reader'iai kažkaip mane visada nuteikdavo šaltai. Jau turiu idėją netgi savo moduliukui, bet dar reikia visą informaciją susigaudyti ,)

Kai tingisi pačiam išsinešti šiukšles...

...galima jas išnešti labai saugiai. Išnešam šiukšles prie savo buto durų ir paskambinam 112 sakydami: "prie mano durų guli įtartinas paketas...", susakome adresą ir išeiname į darbą...

maj 18, 2006

Darbiniai džiaugsmai

Vos įžengus pro VVI slenkstį buvau apkaltintas, kad užuodžiau kavos su konjaku kvapą. Neatsisakiau ir nesigyniau, nes kvepėjo iš tiesų skaniai .)

Vėliau vos pradėjus gerti šviežiai užplikytą kavą ir diskutuoti apie patirtį stebint pilvo šokius, koridoriuje atvažiavęs vyrukas pradėjo montuoti "Nescafe" (tm) kavos aparatą.

Gal kas žinote kaip pasigaminti monetas, kurių svoris būtų lygus 10, 20 ir 50 centų nominalo monetoms? .)

maj 16, 2006

Final Countdown

Note to self: rašant JavaScript kodą, kuris išvalo dinamiškai generuojamą select'ą NAUDOTI DECREMENTINĮ COUNTERĮ ELEMENTAMS NAIKINTI, kad DOM'as nesikeiktų dėl nerandamų elementų...

maj 12, 2006

π'wned

Vakar išmkau dar 27 skaitmenis po kablelio skaičiaus π. Dabar iš viso moku: 54 .)

maj 11, 2006

apie tai, kas yra man sunku

Man sunku yra priversti kitus palikti mane ramybėje tik vienai dienai ar ilgiau. Aš nekalbu apie prašymus vien dėl to, kad jie neveikia, kaip ir reikalavimai. Aš nekalbu apie prašymus dėl to, kad kitiems jie sukeltų paniką (taip taip, vėl tas susireikšminimas).

Aš visiem garsiai pareiškiu - aš mėgstu būti vienas, be visų aplink. Aš linkęs į vienišumą. Jeigu kam nors yra sunku tai suprasti, tebūnie tai - mano fetišas.

Pradedu mąstyti, kad šiais laikais net ramybės prašyti yra per daug...

projektų vadovo meilė

Vakar gavome maltos jacobs (tm) kavos ^_^ dabar joks rytas nėra skausmingas.

Iki pilnos darbinės laimės trūksta tik dže(ia?)zvos ir itališkos duonos bandelių.

maj 9, 2006

Programeris

Šiandien baigėsi biurokratija ir aš aukštai iškėlęs galvą išėjau iš Vilniaus kolegijos, kurioje mokysiuos programavimo kompiuteriams vakarinių studijų forma. Yay!!!

maj 8, 2006

Opera Mini 2.0

Atsinaujinau savo mobiliuke Opera Mini (tm). Viskas taip fine-'n'-dandy, bet resursų ryja jau žymiai daugiau. Ypač su geresne paveiksliukų krovimo galimybę. Labai patiko puslapių "tranzišinai". Anyways, manau, kad aš būčiau apsipatenkinęs su 1.2 versija.

Naujoje versijoje dar leidžia išsaugoti paveiksliukus ir visokias mp3 daineles į savo mobilų, o kadangi mano mobilus toks labai jau... em... nepopuliarus ir neturi nuosavos Opera Mini (tm) versijos, tai šis fyčeras arba neveikia arba veikia labai kreivai.

Gal yra kokių nors nemokamų alternatyvų? Ne dėl to, kad skųsčiausi. Čia tik šiaip iš sportinio intereso .)

maj 5, 2006

Web-ironija

Pastaruoju metu labai madinga yra kalbėti apie PHP saugumą. Pernai, mano organizuotoje, konferencijoje ponas LG papasakojo labai įdomiai su daugelio praleistų šeštadienio naktų iš neturėjimo kas veikti. Po to, InfoSA (KTU) taip pat organizavo PHP konferenciją, kurioje medutis taip pat papasakojo apie saugumą programuojant PHP.

Po kelių dienų sužinojau, kad vis dėl to buvo nulaužtas pats php.lt.

Reikia migruoti kažkur. Pamenu, kad kažkur sf.net'e voliojosi WASCE serveris. Pridedam į wish-list'ą didelį ir galingą kantūperį ir laukiam geresnių laikų.

Vijurkas on wheels

Vis labiau kartais pradedu mąstyti apie paskolos imimą iš banko. Šiaip visokiems šūdniekiams ir pragyvenimui. Pas kitą penkiagalvio bio-roboto galvą perskaičiau, kad reiktų atsitempti savo žaisliukus į Katedros aikštę.

Na ką gi, antradieni eisime paskolos ir po to iš karto pirkti šitų arba anų.

See you then & there!!!