" /> cinikas: August 2005 Archives

« June 2005 | Main | September 2005 »

August 8, 2005

paDARYTI

purvo,vandens,muzikos,beprociu,prociu ir sypsenu vestuves. kai dregme tampa tavo dalim, tampa visiskai pox ar lyja ar sninga. o kai matai pervargusius ir persisukusius mielu zmnoniu snukucius - jautiesi pavalges. ko daugiau?
nemanaiu kad apturesiu tokius dziaugsmo atlaidus.paskutine nakti nuo nuovargio besikaitaliojancios vidines fazes gimde tokia akimirka, kurioj sutikciau uzsikonservuot VISAM.
karstis. pirtis. isvires Zygis su laime nesanciu kirviu ir sviecianciom akim tamsoj. vilkolakis-pacifistas:) bliat, zygi - tokios pirties su kriokiancia tamsa as jau nebesitikiu. atverei ten tu i pragara dureles na maxie:)
saltis.lietus. suslape-susale zmones glaudesni.
skrandis. krisnos jau tapo maitinimo istaiga retkarciais uztrupinancia krisnosmilteliu ant ryziu. kai alkanam prasanciam idet uz 1 lita paest, pasakoma kad tai biznis - ciulpia isijuosia. geris yra Siauliu tamsoj svytintis autopbusiukas,vyga, kriste, marka ir dar dax zmoniu kvepianciu kose. juo noris suvalgyt:) saragosos batonai - dalintis ir dziaugtis.
muzika. kose is kruvos ranku, sirdziu, akiu, sypsenu kuri apliejo ta purva padazu. greenai siautejo. aptaske su tokia jega kad dar dabar jauciuosi aptsakytas:)- nenoriu praustis. garsas buvo zjbs. nuozmus ve su savo rankenelem paskutini vakara ant tiek suaugo kad , kartais pagaudavau save, kad garsas geresnis nei per koki supista cd. o gal euforija?:)
centriukas. kitu tokiu centriuku serianciu posteli agurkais su agurkais nebuna:)
postelis. 4 ryto degantis stalas ir pervarge issisiepe, siuntinejantys gezus atgal i tamsa. luztancios gezu masinytes - sistema sugrius?:)))))))
postelis isiraunatis 5 ryto i kluona ir per akimirka tampantis besitaskanciom-sokanciom dziaugsmo-kaliausem.
zita - palaizyk nuo manes savo perkarelius. jei ne - as pats:)

siaip tai visus DARYSTUS noriu lyztelt savo siurksciu liezuviu.