« RAGANU UAB | Main | socratic service: WHO WINS? »

October 02, 2005

yra LAIKRASHTIZ

http://protest.politics.lt/. poperinis tirazas 5000. susnekejom su leidikais, savi zmones, i kita numeri - apie miesto planavima galvoja rinkt. kam kas ant liezuvio? gal kas is savo zinu norit ideti rasliavu, paveiksleliu ir geru dalykeliu? susisiekit, jei ka.

Posted by alijosius at October 2, 2005 08:05 PM

Comments

blemba, maciau gera angliska laida (tiksliau tik gala jos, deja), kur pagyvene (40-60 m.) daugiau maziau (bent jau vietine reiksme) zinomi muzikantai ar siaip veikejai stumia ant pop kulturos, prie kurios kurimo is dalies patys ir prisidejo: saviraiskos budu (issaukianciu sukuosenu, drabuziu etc.), dabartiniu "zvaigzdziu" ir apie jas rasancios ziniasklaidos, jaunimo slengo, nauju technologiju ir t.t. tai va, tokiam stiliui butu galima parasyt, ar interviu koki paimt :)

Posted by: pumba at October 2, 2005 09:12 PM

o siaip -- sveikintina, pagaliau kazkas apciuopiamo.
as artimiausiu metu ne visai tai savo noru galiu turet nemazai laisvo laiko, tai butu visai idomu kazkuo prisidet. ant ko nors pastumt, batona patrupint :) galbut su danija kazka palygint.
dar mintis -- manau kai kurie visinskio straipsniai is omni.lt "saulegrazu" archyvo visai gerai sueitu, jeigu as gerai isivaizduoju laikrascio formata ir juos leistu perspausdint.
o e-versijos neimanoma gauti? arba atsiuskit kas nors :P

Posted by: pumba at October 2, 2005 09:20 PM

nu pumba, faina, kad nusimatai kaip isteklius visox, jaga, parasyk tiesiai emaila chebrytei del elektronines versijos, as pati islekiu, tai dabar kuris laikas busiu cia neprijungta

Posted by: candycactus at October 2, 2005 10:29 PM

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)