« veiksmas - mc donalds | Main | PASKUTINIAI? »

September 20, 2005

BETONAS ar POPIERIUS?

negaliu tiesiog apsispresti, ar isibetonuoti (po zenklu, greitai ir patogiai), ar dar rasyti .. nu, gal dar gal galima pabandyt parasyt, nors kaip vokieciai sako, popierius kantrus, o isibetonaves kaktusas tai ne..

Surinkime nuomones ir perduokime vieni kitiems, atsakingiems valstybės ir miesto tarnautojams: prezidentui, merui, deputatams, žurnalistams. Siekiant paprastumo, nereikia jokių asmens kodų ar kontaktinių duomenų - tik vardus ir pavardes, tų žmonių komentarus. Vėliau padėkime vieni kitus pasiekti, tęsiant pradėtus ir pradedant naujus darbus. Kad tos nuomonės nepasimestų siųskite laiškus su CC email: ktlietuva@arka.lt bei faksas +370613087.

galima pradeti nuo jo: meras@vilnius.lt

Posted by alijosius at September 20, 2005 07:17 PM

Comments

kaip rimtasis ve rašė - "nereikia nieko". Kas reiškė - "norint ką nors nuveikti nereikia nieko, tik veikti, kas mums patinka".

Demokratijos (tiek tiesioginės, tiek reprezentacinės) diktuojama sąlyga valdžiai - populizmas (:oho, žr A. Šliogerio lapkričio Delfi) - populiarinkime savo idėjas. Priešingu atveju gręsia gal ir teisus, bet lipimas ant galvų :).

www.arka.lt/ktlietuva - naujienos ir informacija dėl kino teatro Lietuva

Posted by: sarunas at September 21, 2005 01:50 AM

:) betonas ir popierius :)

Pasirašykime patys ir savo bendruomenes (draugus, gimines, darželius, mokyklas, etc.)įtraukime.

Rinkime parašus! Siųskime visiems ir į Arką (email, fax) . Nereikia jokių pasirašiusiųjų kontaktinių duomenų. Reikia tik renkančiuosius pažinoti.

/sarunas

Posted by: sarunas at October 11, 2005 10:56 AM

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)