« gruzinai sako, | Main | improbability drive »

March 12, 2005

p a t i k o

cha, šiandien prieš 30 metų gimiau! Ir patiko. Žmonės visokie išnyra ir vėl išnyksta, šunys, garsai, autobusai, kavos puodukai, pianinai, maistas, pyragas, grikių košė išvirta prie vilnelės, svajonių sąrašas, vis paleidžiamas į laukus, nes išsipildo, dviratis, dviračiai, šokanys žmonės, gražūs, kai šoka, arbatų kiek skonių daug yra, oj, dar labai patiko pusnynai..

Šiandien kviečiu žaisti vieną gyvenimo svajonę - kooperatyvinį kabaką, kur kažkas kepa, kažkas šachmatasi žaidžia, kas zinus daro, kas groja, kas pyragą valgo, kavą verda... Visa tai pas mane Mindaugo gatvėj, durys išimtos, gal norit pažaist? Tai davai, atsinešk kokių maisto produktų ir viską bendrom jėgom galim čia darytis, dar pravers muzikos instrumentai, šunys ..

Posted by alijosius at March 12, 2005 12:14 PM

Comments

Super, su jubiliejum :) Linkejimai is tolimo sniegingo miesto :) Graziai atsveskit!

Posted by: Australija at March 14, 2005 12:03 PM

ir visa tai kas yra grazu yra grazu. ir visas tas pyragas su aguonom (ir 30 riesutu ant virsaus), ir tas zanavyku keptas apkeptas suris, ir tas netgi nesutraukiantis liezuvio vynas. dar prisiminiau: noreciau, kad mieste butu viesnamis, kur galetum viesai but kaip namie:)

Posted by: lukas at March 15, 2005 10:14 AM

aciu uz sveikinimus! smagumelis tas kabakas, nebedaug truksta, iki negimimo dienu sventimo tokio. gal netycia balandzio gale bus visiems negimimo diena? ta proga griztau sitan miestan ir galetau pridaryti kokiu falafeliu. tiktu ir veganiskam kabakui.

Posted by: candycactus at March 15, 2005 11:28 PM

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)