Main

bomzAlkoTurizmas Amerikoje / pradzia

( P?S?. Sori, bet rasysiu be LT raidziu. Rasau budama cia, kelyje, ir neturiu tokio pasirinkimo prisest prie kompo su LT rasyba, klaidas taisysiu grizus is keliones. Nerekomenduoju skaityt zmonems per stipriai priimantiems i galva bamziska gyvenima ir issireiskimus, silpnesniu nervu zmonems gali sukelti salutini poveiki. Taigi pradedu savo bomzalkoturizma tikedamasi parasyt knyga, toliau remdamasi savo bamzalkoturizmo manifestu viesinu si, gal kiek nepadoru, kaip zmones pasakytu, nuotyki.).

Stai ir pradedu savo didyji zygi, vadinamojoje svajoniu salyje - Amerikoje. As, didzioji Bomzalkoturiste, Smeli Ei, Miss Aquapig, Panele Sazine Bajoraite, ikroviau savo girtuokliska pedsaka svajoniu issipildymo ir laisves vadinamojoje salyje.
Pries savaite mazdaug, negaliu tiksliai nustatyti dienos ir valandos, kaip zmones kalba, laisvi laimingi zmones laiko neskaiciuoja, o ka jau cia kalbeti apie bomzalkoturistu laiko samprata. Taigi kaip jau ir minejau, pries savaite mazdaug, rytu Europoje susirinkau savaja damute, Cikita Leidi Dy ir taip abi, biski pahmos sukuri pradejome sia, metus laukta ir pagaliau sulaukta isvyka. Na turiu prisipazinti, pradzia buvo nelabai kazka, bet ji buvo. Turejome persedima Osle, kad patekt Statan ir stai Oslas ne itin draugiskai mus prieme. Policininkas Suo eme ant musu sokinet, mat uzuode kazka idomaus, tad policija mus issivede tardyti, tada po viena i atskira kambariuka issivede, isrenge nuogai, apciupinejo ir kuprines po menkiausia smulkmena istaske, dar apklausus paleido. Na ne per maloniausias jausmas turiu pasakyti staipytis pries mente bobike. Na bet ka jau cia padarysi, visokiu patirciu reikia, niekad nezinosi ant kokio parazito uzsirausi, sikart tai buvo Suo Policininkas matyt. Stai su tokiais potyriais nuogais galiausiai atsidureme Amerikoje, Floridos valstijoje kur JAV stai mus isileido labai paprastai, visai nieko panasaus kaip mus buvo prigasdine, apsauga nieko neklausinejo, net atgaliniu bilietu, net ESTOS, nieko neprase, palinkejo sekmes atostogaujant, tad labaj viskas lafa gavos. Zodziu stai mes jau cia ir nuo sios akimirkos ir pradedu savo bomzalkoturistini pasakojima.

MAJAMIO SITUACIJA. KETRIU DIENU MARATONAS. PO PRAKAITU ALKOHOLIO IR NÄ„RKOTIKU SUKURYJE.
Matot taip jau gavosi kad manosios damutes Cikitos Leidi Dy draugeliai tomie is serijos kieti biceliai. Biski banditai arba nebanditai, siaip paprasti kaip dvi kapeikos, faini tokie ( kai susipazisti artimiau). Taigi Majamio situacija pradejome girtokai, nuo alaus, jegermaisterio ir linijos kokso, cia amfetamino ar spydo niekas nevartoja, per lievas lygis. Taip viskas ir prasidejo nuo tada kai atvykom keturias dienas Non Stop. Pirma naktis Miami Beach. Naujos pazintys, kokso linijos, alus, gandza, alkoholis, tada rytas ir viskas nuo pradziu, atgal i vakarykste situacija. Alus, cilas kur viduj, kad nuo karscio pasislept, matot diena lauke sudetinga isbuti, per daug karsta, tik nakti cia oras yra toks, kur beveik nereikia zliaugianciam po prakaitu sedet. 4ias dienas pratusinome su jais panasioje formoje, vis nesigavo iseiti is tos stadijos, gal nelabai ir stengemes, mums atostogos, tad leidom sau patusint. Juk mes Amerikoje, kur nera jokiu taisykliu ir jokiu ribu.
Cionai, Floridos valstijoje, viskas yra kitaip, turbut ir visoj Amerikoj, bet kol kas mes to dar nezinome. Taip atrodo, kad zmones cia nepalyginamai laisvesni, laisvi, nesusivarze, nei ten uz Atlanto, jie cia gyvena atsipute, lyg neturetu jokiu rupesciu. Daznas Floridoj toks banditelis, bet siaip labai savas taip atrodo ir tiesiog jautiesi saugus budamas aplinkoje kur neturetum taip jaustis, kur reiktu pasisaugoti, bet cia viskas yra kitaip. Taigi po savojo keturiu dienu maratono bandom susitaisyti save is naujo ir ikrauti savo girtuokliska pedsaka kitoje valstijoje, zengti i nepatirtas, nezinomas ertmes. Juk kolkas budami cionais is visos bomzalkoturistines esmes ivykdeme thik sia girtuokliskaja esybe, mat nespejome cionais nei pabomzauti nei paturistauti, tad per ateinancias dienas pasistenksime isjudinti siknas ir nors kiek paturistauti, tiesiog cia per daug karsta kazka daryti kol saule dar nenusileidus. Bet ne tai svarbu. Svarbu, kad mes esame cia, kur viskas yra kitaip. Cia zmones kitokie, laisvi. Mes cia, kur nera jokiu problemu ir niekas del nieko nesiparina. Cia, kur kanaluose plaukioja delfiai, rajos ir rykliai, upese ir ezeruose pilna aligatoriu ir krokodilu, pievuose ir krumose knibzda vorai, gyvates, tarantulai ir skorpijonai, gatvese auga palmes, bananai ir kokosai. Cia, kur laikas eina kitaip, arba greiciau, arba leciau. Cia dabar rytas, kai ten toli uz Atlanto vakaras. Cia, as Smeli Ei su savaja damute Cikita Leidi Dy, esam cia. Mes tai ivykdeme ir stai dabar kai visi yra ten, mes esame kitur. We done it beib. Welcome to America.

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 6, 2014 9:16 PM.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35